İşyerinin önünde polisleri görünce bayıldı

ERZURUM'da bir büfenin yanına bırakılan sahipsiz valiz için önlem alan polisleri gören büfe sahibi Murat Güvenir, korku ve heyecandan baygınlık geçirdi.  Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki Yoncalık semtinde bir büfenin yanına...

17 Ağustos 2015 Pazartesi 12:18
İşyerinin önünde polisleri görünce bayıldı






ERZURUM'da bir büfenin yanına bırakılan sahipsiz valiz için önlem alan polisleri gören büfe sahibi Murat Güvenir, korku ve heyecandan baygınlık geçirdi. 
Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki Yoncalık semtinde bir büfenin yanına bırakılan kırmızı renkli valiz polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen polis valizin bulunduğu alana şerit çekerek bölgeyi trafiğine kapatıp bomba uzmanlarının gelmesini istedi. Bu sırada camiden çıkıp limon sattığı büfeye gitmek isteyen sara hastası 45 yaşındaki Murat Güvenir, işyerinin etrafının şeritlerle kapatıldığı ve polisleri görünce şok geçirdi. Bastonlu Güvenir, polislerin bakışları arasında baygınlık geçirdi ve yere yığıldı. Polis, çevrede bulunanların da yardımı ile yolun kenarına taşıdığı Murat Güvenir'in kedine gelmesini sağladı. Polis Murat Güvenir'e durumu anlatarak korkacak bir şey olmadığını söyledi. Bu sırada valizini koyduğu büfenin önüne gelen bir kişi polise bilgi verdi ve özür diledi. Bu kişinin valizini alıp gitmesi ardından polis güvenlik önlemini kaldırdı, Murat Güvenir de işyerini açtı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.