• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Kadınların Sevgililer Günü hazırlıklarının başında elbise geliyor
GENEL
Yayınlanma: 05 Şubat 2018 - 13:47

Kadınların Sevgililer Günü hazırlıklarının başında elbise geliyor

- Kadınların Sevgililer Günü hazırlıklarının vazgeçilmez parçaları arasında elbise, iç çamaşırı, kırmızı ruj ve topuklu ayakkabı öne çıkıyor - Ankete katılan kadınların yüzde 40’ı Sevgililer Günü’ne son dakika hazırlan

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kadınların Sevgililer Günü hazırlıklarının başında elbise geliyor
İSTANBUL (AA) - Kadınların Sevgililer Günü hazırlıklarının vazgeçilmez parçaları arasında elbise, iç çamaşırı, kırmızı ruj ve topuklu ayakkabı öne çıkıyor.

Hopi açıklamasına göre, Türkiye genelinde 5.6 milyon üyesine çözüm sunan Hopi, Sevgililer Günü alışveriş tercihlerini ortaya koyan bir anket düzenledi. Hopililer ankette, "Sevgililer Günü’nü kutluyor musun?’", "14 Şubat planın ne olur?", "Sevgililer Günü’nde sevgilin sana ne almasın?" ve "14 Şubat’ı hangi Avrupa şehrinde geçirmek istersin?" sorularını cevapladılar.

Uygulama içerisindeki anket sorularına cevap veren Hopililer, Sevgililer Günü’nü "her zaman" kutladığını belirtti. Anket sonuçlarına göre kadınlar Sevgililer Günü’nde kendilerine peluş ayı alınmasını istemezken, erkeklerin istemediği hediyelerin başında selfie çubuğu yer aldı.

Ankete katılan kadınların yüzde 40’ı Sevgililer Günü’ne son dakika hazırlandığını belirtirken, bir hafta önceden hazırlıklara başlarım diyenlerin oranı da yüzde 30 ile dikkati çekti. Kadınların Sevgililer Günü hazırlıklarının vazgeçilmez parçaları arasında elbise, iç çamaşırı, kırmızı ruj ve topuklu ayakkabı öne çıkıyor.



- Erkekler 14 Şubat’ı evde kutlamak istiyor

Ankete katılan her 10 erkekten 3’ü "14 Şubat planın ne olur?" sorusuna evde özel bir yemek hazırlamak cevabını verdi. Erkeklerin ikinci tercihi yüzde 25 ile canlı müzik çalan bir mekanda eğlenmek olurken son tercihi ise yüzde 14’lük oranla sinemada romantik bir film izlemek oluşturdu.

Sevgililer Günü için tercih edilen hediyelerin de analiz edildiği anketin sonuçlarına göre erkeklerin almak istemediği hediyelerin başında selfie çubuğu geldi. Her 4 erkekten biri selfie çubuğu istemediğini belirtirken sevgilisiyle yoga kursuna gitmek istemeyenlerin oranı yüzde 23 olarak dikkati çekti.

Erkeklerin tercih etmediği hediyeleri yüzde 17 ile kalp şeklinde çikolata, yüzde 16 ile eldiven ve yüzde 14 ile burç bilekliği gibi hediyeler takip etti. Kadınları mutlu etmeyecek hediyelerin başında ise yüzde 34 ile pelüş ayı geldi. Her 5 kadından biri hediye olarak telefon kılıfı istemediğini belirtirken Sevgililer Günü deyince akla gelen kırmızı gül yüzde 17 ile istenmeyen hediyeler arasında yer aldı. Kırmızı günü yüzde 12 ile çerçeve ve bere izledi.


- Kadınlar Sevgililer Günü’ne son dakikada hazırlanıyor



Sevgililer Günü’nü kutluyor musun sorusunda "her zaman" cevabı kadın ve erkek fark etmeksizin öne çıkarken, ikinci sırayı yüzde 22 ile "Sevgilim oldukça" cevabı aldı. Ankete katılanların yüzde 16’sı Sevgililer Günü kutlaması için "Mecburen" yanıtını verirken yüzde 18’i "Asla" dedi. Ankete göre çiftler 14 Şubat’ı sırasıyla Paris, Roma, Venedik, Prag ve Porto’da kutlamak istediklerini belirtti.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Elmadağ'da Zincirleme Trafik Kazası: 8 Kişi Yaralandı
Elmadağ'da Zincirleme Trafik Kazası: 8 Kişi Yaralandı
İstanbul Küçükçekmece'de Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yıkımına Başlanan Bina Çöktü!
İstanbul Küçükçekmece'de Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yıkımına Başlanan Bina Çöktü!
4 Dev Otomobil Markasının Emisyon Testini Yanıltmak İçin Yazılım Kullandığı Ortaya Çıktı!
4 Dev Otomobil Markasının Emisyon Testini Yanıltmak İçin Yazılım Kullandığı Ortaya Çıktı!
Edirne'de Köy Yollarına Sıcak Asfalt Konforu
Edirne'de Köy Yollarına Sıcak Asfalt Konforu
Son Haberler
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını...
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı Var
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı...
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası Sonrası Acil İniş Yaptı
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası...
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Komandolar dualarla Afrin'e uğurlandı
Komandolar dualarla Afrin'e uğurlandı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.