Kaldırıma park eden TIR 'pes' dedirtti

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'de, yaya kaldırımına park eden TIR sürücüsü, vatandaşlara bu kadar da olmaz dedirtti.  Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki yaya kaldırımda yürüyenler, kaldırımı kapatan 33 NMB...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:51
Kaldırıma park eden TIR 'pes' dedirtti






Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'de, yaya kaldırımına park eden TIR sürücüsü, vatandaşlara bu kadar da olmaz dedirtti. 
Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki yaya kaldırımda yürüyenler, kaldırımı kapatan 33 NMB 28 plakalı TIR'ı görünce şaşkınlık yaşadı. Kaldırımlarda park eden otomobilleri görmeye alışan vatandaşlar, duyarsızlıkla suçladığı sürücüye tepki gösterdi. Polisi arayan vatandaşlar, şikayetçi oldu. İsmi öğrenilemeyen TIR şoförü polis ekipleri gelmeden olay yerinden ayrıldı. TIR'ın plakasına hatalı parktan 88 lira para cezası kesildiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.