Kamyonetten atılan kadın feci şekilde can verdi

Bolu D-100 karayolunda beyaz renkli bir kamyonetten atılan kadın, başını önce demir parmaklıklara vurdu, yolda sürüklenen talihsiz kadın feci şekilde can verdi.

15 Mayıs 2016 Pazar 02:35
Kamyonetten atılan kadın feci şekilde can verdi






Kamyonetten atılan kadın feci şekilde can verdi


Burdur'da yaşayan akrabalarını ziyaret etmek için Kocaeli'ne gelen Sevim Karanlık adlı kadın beyaz renkli kamyonetten atılarak feci şekilde can verdi..



Son Dakika Haberleri
Bolu'da, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki kamyonetten atıldığı iddia edilen 44 yaşındaki Sevim Karanlık, hayatını kaybetti. Burdur'da yaşayan Sevim Karanlık'ın polis olan kocası, eşinin Kocaeli ve Ankara'daki akrabalarını ziyaret etmek için evden ayrıldığını söyledi.

YOLDA OLAYI GÖREN VATANDAŞ JANDARMAYA HABER VERDİ
Olay, saat 22.30 sıralarında D-100 Karayolu'nun Yeniçağa İlçesi mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden beyaz renkli kamyonetten bir kişinin atıldığını gören araç sürücüsü, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, atıldığı sırada başını bariyerlere çarpıp yolda sürüklendiği saptanan kadının öldüğünü belirledi.

Jandarma, çantası ve eşyalarından yola çıkarak isminin Sevim Karanlık olduğunu tespit ettiği kadının Burdur'da yaşayan polis eşine ulaştı. Polis kocanın, Kocaeli'deki akrabalarını ziyaret eden eşinin, Ankara'ya geçip buradaki yakınlarını da ziyaret ettikten sonra Burdur'a döneceğini söylediği belirtildi.

Sevim Karanlık'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Abant İzzet Bayal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
Polis, Sevim Karanlık'ın atıldığı iddia edilen beyaz kamyoneti bulmak için çalışma başlattı.
KAMYONETTEN ATILMA DEĞİL KAMYON ÇARPMIŞ
Bolu'da önceki gün karayolunda kamyon çarpması sonucu ölen Sevim Karanlık'ın cenazesi Burdur'da toprağa verildi. İşlemlerinin ardından cenazesi Burdur'a getirilen Sevim Karanlık için Ulu Cami'de tören düzenlendi.

Törene, Burdur Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, kadının eşi Burdur Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru Rıza Karanlık, emniyet teşkilatı mensupları katıldı. Öğle vakti kılınan namazın ardından Sevim Karanlık'ın cenazesi Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tören sonrası gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Rıza Karanlık, eşinin trafik kazası kurbanı olduğunu söyledi. Karanlık, "Eşimi geçen çarşamba günü akraba ziyareti için göndermiştim. Ankara'daki akrabalarını ziyaret edecekti. Cumartesi günü gece güvenlik şeridinde otobüs beklerken araba çarpmış. 'Araçtan atılma' diye bir durum söz konusu değil. Otopsi raporunda belli. 46 plakalı bir araç çarpmış. Sürücüsü şu anda Bolu jandarmasında gözaltında" dedi.

 
Son Güncelleme: 16.05.2016 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.