Karapınar'da yeni bir obruk daha oluştu

KONYA'nın Karapınar ilçesinde bir mısır tarlasında 3 metre çapında 15 metre derinliği obruk (derin çukur) oluştu. İrili- ufaklı 100'ün üzerinde obruk bulunan Karapınar İlçesi'nde kentin 18 kilometre kuzey batısındaki eskiden köy statüsünde...

29 Ocak 2015 Perşembe 14:38
Karapınar'da yeni bir obruk daha oluştu






KONYA'nın Karapınar ilçesinde bir mısır tarlasında 3 metre çapında 15 metre derinliği obruk (derin çukur) oluştu.
İrili- ufaklı 100'ün üzerinde obruk bulunan Karapınar İlçesi'nde kentin 18 kilometre kuzey batısındaki eskiden köy statüsünde olan Çukurca Mahallesi'nde Halil Altıparmak'a ait mısır tarlasında dün obruk oluştu. 3 metre çapında 15 metre derinliğindeki obruğu fark ettikten sonra Karapınar Belediyesi'ne haber verdiğini belirten Altıparmak, ''İlçe de çok sayıda obruk var. Obrukların oluşumu nedeniyle biz çiftçiler endişeliyiz.  Can kaybı tehlikesiyle her an karşı karşıyayız. Gerekli önlemin alınmasını istiyoruz'' dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.