Kebap ustası evinde mangal yaparken zehirlenerek öldü

Eskişehir'de kebap ustası 26 yaşındaki Mehmet Onur Balgay, evine gelecek misafirler için mangalda yaktığı kömürden zehirlenerek öldü.

09 Haziran 2016 Perşembe 03:22
Kebap ustası evinde mangal yaparken zehirlenerek öldü






Kebap ustası evinde mangal yaparken zehirlenerek öldü

Eskişehir'de kebap ustası 26 yaşındaki Mehmet Onur Balgay, evinde mangalda yaktığı kömürden zehirlenerek öldü.

Olay, Çankaya Mahalesi Körfezler Sokak'ta meydana geldi. Lokantada kebap ustası olan Mehmet Onur Balgay'ın evindeki ışıkların gündüz saatinde de açık olmasından şüphelenen komşuları, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin, kapısını yakınlarına açtırdığı evde, Mehmet Onur Balgay'ı mangalın yanında hareketsiz halde yatarken buldu. Çağırılan sağlık ekibinin yaptığı incelemede Balgay'ın öldüğü tespit edildi.

Mehmet Onur Balgay'ın mangal kömüründen sızan karbonmonoksit gazından yaşamını yitirmiş olabileceği kaydedildi. Mehmet Onur Balgay'ın bir gün önce komşularından 'misafirim gelecek, et pişireceğim' diyerek mangal aldığı öğrenildi.
Polislerin yaptığı incelemede Balgay'ın mangalda bir şey pişirmediği, odasına getirdiği mangalı intihar amacıyla yakmış olabileceği şüphesi üzerinde durulduğu belirtildi.
Birkaç gündür annesinin evinde kaldığı belirtilen 1.5 yıllık eşi Emine Balgay da eşinin ölüm haberi üzerine geldiği evinde sinir krizleri geçirdi.
Mehmet Onur Balgay'ın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'nin morguna kıldırıldı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.