Kemanın Dahi Çocuğu hayranlarını büyüledi…

 İSTANBUL,() Yapı Kredi’nin ana sponsorluğunda IEG Live ve Piu Müzik’in düzenlediği “Good Music In Town” konserleri kapsamında dünyaca ünlü keman virtüözü David Garrett, Türkiye'deki ilk konserini vermek üzere...

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:12
Kemanın Dahi Çocuğu hayranlarını büyüledi…






 İSTANBUL,() Yapı Kredi’nin ana sponsorluğunda IEG Live ve Piu Müzik’in düzenlediği “Good Music In Town” konserleri kapsamında dünyaca ünlü keman virtüözü David Garrett, Türkiye'deki ilk konserini vermek üzere İstanbul'a geldi. Haliç Kongre Merkezi’nde harikalar yaratan genç yetenek, konser sonrası hayranlarıyla buluşarak imza dağıttı.

Günümüzün, yaşayan en önemli keman virtüözlerinden David Garrett, Yapı Kredi ana sponsorluğunda, IEG Live ve Piu Müzik işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez konser verdi. Haliç Kongre Merkezi’nde hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı, dünya çapında ses getiren özgün kemanıyla İstanbullu müzik severleri büyüledi. Kemanıyla yeniden hayat verdiği ezgilerle dinleyiciyi bambaşka bir dünyaya götüren Garrett, İstanbul sahnesinde seyircisine Johannes Brahms’ın “Thuner Sonate”, “Andante Tranquill” ve “Regenliedsonate” gibi klasiklerinin de yer aldığı doyumsuz bir keman resitali sundu. Konserde Garrett’e, piyanosuyla Julien Quentin eşlik etti. Konser sonrası ise, ilk kez bir araya geldiği hayranlarına imza verdi.
 (FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.