Kılıçdaroğlu oğluyla hasret giderdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yemin töreninin ardından oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile hasret giderdi ve Sivas köftesi yedi.

06 Ekim 2017 Cuma 17:48
Kılıçdaroğlu oğluyla hasret giderdi






SİVAS (AA) - Sivas 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı General Şükrü Kanatlı Kışlası'nda düzenlenen yemin töreninin ardından Kemal Kılıçdaroğlu, Selvi Kılıçdaroğlu ile Kerem Kılıçdaroğlu ve nişanlısı Mine Alşan, polisevine geçerek bir süre dinlendi.

Daha sonra kentteki bir restorana geçen Kılıçdaroğlu ailesi, hem sohbet etti hem de Sivas köftesi yedi. CHP lideri Kılıçaroğlu, yaklaşık 3 hafta ayrı kaldığı oğlu Kerem ile hasret giderme imkanı buldu.

Yemeğin ardından basın mensuplarının oğlunun askerliğiyle ilgili sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Oğlum askerlik yapıyor, yemin törenine katıldık. Olgunlaşarak gelecek Ankara'ya, görevinin başına öyle dönecek. Dolayısıyla askerliğini yapması, yurt sevgisini tatması, bayrak sevgisini tatması güzel bir şey." dedi.

Daha sonra oğlu Kerem ile basın mensuplarına poz veren Kılıçdaroğlu, kentten ayrıldı.

Muhabir: Merve Topuz

Son Güncelleme: 06.10.2017 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.