Maldivler projesi de jet hızıyla elinden gitti

CaprIce Gold Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projeleri nedeniyle hakkında suç duyurusu bulunan Fadıl Akgündüz, 22 Aralık’ta tutuklanmasının ardından Maldivler’deki adayı da kaptırdı. Akgündüz'ün projeleri ütopik bir hal aldı.

07 Ocak 2016 Perşembe 10:45
Maldivler projesi de jet hızıyla elinden gitti






Maldivler projesi de jet hızıyla elinden gitti


Caprıce Gold
Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projeleri nedeniyle hakkında suç duyurusu bulunan Fadıl Akgündüz, 22 Aralık’ta tutuklanmasının ardından Maldivler’deki adayı da kaptırdı. Akgündüz'ün projeleri ütopik bir hal aldı.
Akarsu Holding ve ortağı Maldivli ADK Akarsu Fadıl Akgündüz’e ait olan hisseleri vermeyeceklerini belirterek hakkında dolandırıcılıktan dava açtı. Akarsu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eren Akarsu,  Maldivler’deki adayı Akgündüz’e kiraladıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Adayı ortağımızla beraber işletilmesi ve üzerinde yer alan inşaatın tamamlanması için Fadıl Akgündüz’e kiraladık. Ancak o kadar kişiye tatil sattığını iddia eden Akgündüz, adada inşaatı tamamlamak bir yana ‘çivi’ bile çakmadı. En ufak bir ödeme yapmadı. Sözleşmede imzalanan şartlar gereği anlaşmayı iptal edeceğiz.” 
Bu açıklamadan 1 yıl sonra da konuyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Akgündüz ile davalık olan şirket; Maldivler’deki tesisi, ADK Singapur’a devredip sözleşme imzaladı. İmza törenine Maldivler Turizm Bakanı Moosa Zameer, ADK’nın sahibi Ahmed Nashid ve Singapurlu firma yetkilileri katıldı.

Caprıce Gold Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projelerinde yatırımcıları dolandırmaktan tutuklanan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz'ün Maldivler projesi jet hızıyla elinden gitti.


Son Güncelleme: 07.01.2016 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.