Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı

Maslak Büyükdere Caddesi'nde yağmur nedeniyle kayan beton mikseri devrildi.

05 Ekim 2016 Çarşamba 10:35
Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı






İstanbul Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı. Yağmur nedeniyle kayan mikser, araçları altına alıp sürükledi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Son Dakika: Maslak'ta Korkunç Kaza! Beton Mikseri Araçları Altına Alıp Sürükledi, System.String[]Araçlarda sıkışanlar kurtarılmaya çalışılıyor. Maslak Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan beton mikseri devrildi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi.

Yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkan beton mikseri trafik ışıklarında bekleyen otomobillere, ardından da karşı şeritteki araçlara çarptı. Kontrolden çıkan beton mikseri 5 aracı altına alıp sürükledi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edilirken Sarıyer Belediyesi Zabıta ekipleri olaya müdahale etti. Sarıyer Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre kazada iki kişi hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaş da yaralandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.