Meteoroloji Antalya ilçelerine sel baskını uyarısı

Meteoroloji, bugün göller bölgesinde bazı illeri Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Uyarıda Antalya Elmalı ve Akseki için sel baskınlarına dikkat çekildi.

15 Mayıs 2016 Pazar 13:49
Meteoroloji Antalya ilçelerine sel baskını uyarısı






Meteoroloji Antalya, Burdur, Muğla ve Isparta'yı uyardı

Meteoroloji, bugün göller bölgesinde bazı illeri Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı uyarıda, "Bugün bahar mevsimine uygun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin öğleden sonra, Isparta, Burdur, Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde, Antalya'nın iç ve batı kesimlerinde (İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Elmalı, Korkuteli ilçeleri) yer yer kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, lokal su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında ani kuvvetli rüzgar, trafikte aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.