Meteoroloji'den o iller için uyarı geldi

Meteoroloji vatandaşları yoğun ve çok kuvvetli yağışlara karşı uyardı..İşte detaylar...

20 Eylül 2016 Salı 12:37
Meteoroloji'den o iller için  uyarı geldi






Bugün şiddetli yağış görülecek illerin İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevreleri olacağı ilan edildi. Meteoroloji açıklamasında yağışların özellikle Antalya'nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğini ilan etti.

Marmara Bölgesi ve Güney Ege kıyıları için şu açıklama yapıldı:

"Yağışların; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir. Yağışların; yarın İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm); Antalya'nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 mm) ve yer yer şiddetli (76-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir"


Yağışların, akşam saatlerinden itibaren Kırklareli, Çanakkale, Edirne'nin güney ve Tekirdağ'ın batı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Uzun süredir yaşı düşmeyen kentlerde çiftçiler yağış bekliyor. Yağışların hafta sonuna kadar devam etmesi tahmin edilirken hava sıcaklığının 10 derece düşmesi tahmin ediliyor. 

Meteoroloji yetkilileri, akşam saatlerinden itibaren Trakya’da kuvvetli sağanak yağışın görüleceğini duyurdu.
Yağışların, akşam saatlerinden itibaren Kırklareli, Çanakkale, Edirne'nin güney ve Tekirdağ'ın batı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Uzun süredir yaşı düşmeyen kentlerde çiftçiler yağış bekliyor. Yağışların hafta sonuna kadar devam etmesi tahmin edilirken hava sıcaklığının 10 derece düşmesi tahmin ediliyor. Yetkililer, taşkınlara karşı vatandaşları da uyardı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.