Meteoroloji'den İstanbul için kar uyarısı!

Meteoroloji kar yağışlı havanın Pazar günü Trakya'dan giriş yapacağını, Pazartesi gününden itibaren ise İstanbul ve Marmara Bölgesini etkileyeceğini duyurdu

13 Ocak 2016 Çarşamba 16:24
Meteoroloji'den İstanbul için kar uyarısı!






Meteoroloji'den İstanbul için kar uyarısı!

Son hava durumu, Meteoroloji yetkilileri, soğuk ve kar yağışlı havanın Pazar günü Trakya'dan giriş yapacağını, Pazartesi gününden itibaren ise İstanbul ve Marmara Bölgesi başta olmak üzere tüm yurtta etkili olacağını bildirdi.

Balkanlardan giriş yapacak soğuk ve karlı hava, bir kez daha yurdu etkisi altına alacak. Soğuk ve karlı havanın Pazar günü Trakya'da, Pazartesi günü ise İstanbul ve Marmara Bölgesi başta olmak üzere tüm yurtta etkili olacağı tahmin ediliyor.  Yetkililer, kar ve soğuk havaya karşı uyarırken, buzlanmaya karşı sürücülerin dikkat etmesi gerektiğini bildirdi.
Son Güncelleme: 13.01.2016 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.