Metrobüs, seyyar satıcı kovalayan polisi ezdi

Karayolu üzerinde trafiği aksatan ve vatandaşların şikayetine neden olan seyyar satıcılara polis müdühülesi sırasında korkunç kaza...

12 Mayıs 2016 Perşembe 01:01
Metrobüs, seyyar satıcı kovalayan polisi ezdi






Metrobüs, seyyar satıcı kovalayan polisi ezdi

İstanbul D-100 Karayolu üzerinde trafiği aksatan ve vatandaşların şikayetine neden olan seyyar satıcılara polis müdühülesi sırasında korkunç kaza... Seyyar Satıcılara müdühale etmek isteyen polis memuruna metrobüs çarptı

İstanbul D-100 Karayolu üzerine seyyar satıcıları kovalayan bir polis memuruna metrobüs çarptı. Ağır yaralanan polis memuru hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, akşaml saatlerinde İncirli Metrobüs Durağı'nda meydana geldi. D-100 Karayolu İncirli mevkiinde seyyar satıcıların trafik akışını engellediği ihbarı üzerine, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Huzur Timleri Amirliği'nde görevli polisler harekete geçti. Bölgeye giden ekipler ile seyyar satıcılar arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında bir seyyar satıcı metrobüs yolundan karşı yöne geçti. Seyyar satıcının peşinde olan polis memuru Mehmet Ali Eroğlan'a bu sırada metrobüs çarptı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Huzur Timleri'nde görevli diğer polisler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Eroğlan, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan polis memurunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.