Motosikletli düğün konvoyu

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), () - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde Songül ve Burak Küsmez çifti düğün konvoylarını otomobil yerine tutkunu oldukları motosikletlerine binerek yaptı. Çifti diğer motosiklet tutkunu arkadaşları...

30 Ağustos 2015 Pazar 16:54
Motosikletli düğün konvoyu






Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), () - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde Songül ve Burak Küsmez çifti düğün konvoylarını otomobil yerine tutkunu oldukları motosikletlerine binerek yaptı. Çifti diğer motosiklet tutkunu arkadaşları arkalarından takip ederken, gelinli- damatlı motosiklet konvoyunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Çorlu'da oturan motosiklet tutkunu 24 yaşındaki Burak Küsmez ile kız arkadaşı Songül Adalı 2 yıllık birlikteliklerinin ardından evlilik kararı aldı. Gelinlik ve damatlığını giyen çift, düğün öncesi şehir merkezinde otomobiller yerine tutkunu oldukları motosikletlerle düğün konvoyu düzenledi. Gelinlik ve damatlıkla ayrı motosikletlere binen çift ile onları takip eden arkadaşları Çorlu sokaklarında konvoy yaparken, görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

MOTOSİKLET ETKİNLİĞİNDE TANIŞMIŞLAR
Damat Burak Küsmez, Songül Adalı ile 2 yıl önce tanıştıklarını belirterek şunları söyledi:
"Ben 10 yıldır motosiklet kullanıyorum. Bu bambaşka bir aşk ve tutku. Songül ile iki yıl önce bir motosiklet etkinliğinde tanıştım. O da benim gibi motosiklet tutkunu. Evlilik kararı aldık. Düğünümüzde gelin arabası yerine motosikletlerimizi gelin motosikleti yapalım dedik. Yaptık daha sonra diğer motosiklet tutkunu arkadaşlarımızın da katılmasıyla düğün konvoyu oldu. Bambaşka bir etkinlik oldu. Çok ilgi gördü, görenler çok şaşırdı."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.