Nusaybin'de 4 ayaklı civciv şaşırttı

Ahmet AKKUŞ / NUSAYBİN(Mardin), () - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde kanatlı hayvan besiciliği yapan Mazlum Keskin'in, kuluçka makinesine koyduğu yumurtaların birinden çıkan 4 ayaklı civciv, görenleri şaşırttı. Nusaybin Devrim Mahallesi...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 17:33
Nusaybin'de 4 ayaklı civciv şaşırttı






Ahmet AKKUŞ / NUSAYBİN(Mardin), () - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde kanatlı hayvan besiciliği yapan Mazlum Keskin'in, kuluçka makinesine koyduğu yumurtaların birinden çıkan 4 ayaklı civciv, görenleri şaşırttı.
Nusaybin Devrim Mahallesi Hükümet Konağı Caddesi üzerindeki kütüphane karşısında kanatlı hayvan besiciliği yapan Mazlum Keskin, kuluçkaya koyduğu yumurtaların birinden 4 ayaklı bir civciv çıktığını söyledi. Civcivi görenlerin hayretler içinde kaldığını belirten Keskin şöyle dedi:

"Tavuk yumurtalarını kuluçka makinesine bıraktım. 20 gün sonra çıkan civcivlerin içinde 1 tanesinin 4 ayaklı olduğunu görünce şaşırdım. Onu da diğer civcivlerin içine bıraktım, onlarla beraber yaşıyor. Zaman zaman kontrol ediyorum, bir rahatsızlığı varsa çıkarıyorum ona vitamin veriyorum. Bu civcivi görenler de çok şaşırıyor."
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.