Otomobil hırsızları az daha araç sahibi kadını öldürüyordu

Sefaköy'de otomobil hırsızlığı az daha can alıyordu. Bir benzin istasyonunda kadın sürücünün kullandığı aracı çalmak isteyen

11 Mayıs 2016 Çarşamba 13:20
Otomobil hırsızları az daha araç sahibi kadını öldürüyordu






Otomobil hırsızları az daha araç sahibi kadını öldürüyordu


İstanbul Sefaköy'de bir benzin istasyonunda otomobil çalan hırsızlar az daha araç sahibi kadını öldürüyordu


İstanbul Sefaköy'de otomobilini çalmak isteyen şüpheliyi durdurmak isterken kendi otomobilinin altında kalan 66 yaşındaki Ceyhan Pınar yaralandı. Ayağı kırılan Ceyhan Pınar hastanede tedavi altına alınırken, olaydan sonra harekete geçen polis, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Çok sayıda polis geliş kaydı bulunan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Sefaköy’de 5 Mayıs 2016 tarihinde meydana gelen olayda Ceyhan Pınar ve Atilla Pınar otomobillerini bir akaryakıt istasyonuna park etti. Atilla Pınar araçtan ayrılırken, bir süre sonra araçta yalnız kalan Ceyhan Pınar’ın yanına bir kişi yaklaştı. Eşinin kendisini çağırdığını söyleyerek Ceyhan Pınar'ı kandıran adam, arabayı çalmaya çalıştı. Ceyhan Pınar araçtan indikten sonra, kontak anahtarının bu kişi tarafından çalındığını fark ederek müdahale etmek istedi. Ancak bu sırada direksiyona geçen şüpheli hızla aracı hareket ettirdi. Ceyhan Pınar, geri geri giden otomobili durdurmak isterken altında kaldı. Ayağının üzerinden tekerlek geçen Ceyhan Pınar yaralanırken, şüpheli çaldığı araçla birlikte hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ceyhan Pınar'ı hastaneye kaldırdı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olaydan sonra başlatılan soruşturmada güvenlik kamera görüntülerini izleyerek şüphelinin önce eşkalini daha sonra kimliğini tespit etti. Şüpheli Barbaros U. polis tarafından önceki gün gözaltına alındı. Şüpheli verdiği ifadesinde olay sırasında gözcülük yaparak kendisine yardım eden iki kişinin ismini verdi. Şüpheliler Ferhat G. ile Davut K.’da yakalandı.

KOLTUK DEĞNEKLERİ İLE GELİP ŞİKAYETÇİ OLDU

Oto Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin oto hırsızlığı ve hırsızlık suçlarından çok sayıda polis kayıtları olduğu öğrenildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan tedavisinin ardından koltuk değnekleri ile Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Ceyhan Pınar ve eşi Atilla Pınar, şüphelilerden şikayetçi oldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.