PKK gösterisi sırasında mahalle halkı polise destek verdi

Bölücü terör örgütü PKK sempatizanı yaklaşık 30 kişilik grup ateş yakıp, havai fişek ve taşlarla polise saldırdı. Mahalle sakinleri ise polise destek verdi

20 Ocak 2016 Çarşamba 02:39
PKK gösterisi sırasında mahalle halkı polise destek verdi






PKK sempatızanları Hrant Dink için toplandı


Bölücü terör örgütü PKK sempatizanı yaklaşık 30 kişilik grup ateş yakıp, havai fişek ve taşlarla polise saldırdı. Polisin TOMA ile müdahale ettiği grup ara sokaklara kaçtı.
Kepez İlçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi’nde saat 20.30 sıralarında toplanan bölücü terör örgütü PKK sempatizanı yüzü maskeli yaklaşık 30 kişilik grup, ateş yakarak caddeyi trafiğe kapattı. Havai fişek atan grubu dağıtmak üzere bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi eşliğinde iki TOMA ve akrep diye adlandırılan bir zırhlı araç sevk edildi. Uyarılara rağmen dağılmayan grup, TOMA’lara taş, havai fişek ve molotof kokteyli attı. Tazyikli suyla müdahale edilen göstericiler ara sokaklara kaçtı. Çevik kuvvet ekipleri ara sokaklarda göstericileri yakalamak için arama yaptı.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN POLİSE DESTEK
Göstericileri yakalamaya çalışah polise, mahalle sakinleri sevgi gösterisinde bulundu. Mahalle sakinleri polise, “Bunları buralardan temizleyin, yeter artık” çağrıda bulundu. Eylemciler ara sokaklara dağılarak kaçarken, caddedeki ateş TOMA’lar tarafından söndürüldü.
Son Güncelleme: 20.01.2016 02:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.