Rize’de heyelan iki katlı ev ve mandırayı yıktı

RİZE’nin Ardeşen İlçesi’ndeki heyelanda yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları daha önceden boşaltılan iki katlı ev ile mandıra olarak kullanılan binayı yıktı. Ardeşen-Çamlıhemşin Karayolu'nun bir süre trafiğe kapandığı...

31 Mayıs 2015 Pazar 13:32
Rize’de heyelan iki katlı ev ve mandırayı yıktı






RİZE’nin Ardeşen İlçesi’ndeki heyelanda yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları daha önceden boşaltılan iki katlı ev ile mandıra olarak kullanılan binayı yıktı. Ardeşen-Çamlıhemşin Karayolu'nun bir süre trafiğe kapandığı olay amatör bir kamera ile görüntülendi.
Ardeşen-Çamlıhemşin Karayolu Elmalık Mahallesi Mevkii'nde daha önce de kaya parçalarının koptuğu bölgede dün akşam saatlerinde büyük bir gürültü ile heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve kaya kütleleri Ali ve Erdinç Kalaycı’ya ait iki katlı ev ile mandıra olarak kullanılan binanın üzerine düştü. Daha önce tehlike oluşturduğu gerekçesiyle ev ve mandıranın boşaltılması olası can kaybını önledi. Olay ardından Ardeşen-Çamlıhemşin Karayolu bir süre trafiğe kapandı. Heyelan anı amatör bir kamera tarafından görüntülendi.
TEHLİKELİ ÇALIŞMA
Heyelanın olduğu bölgenin üstünde kenarda kalan elektrik direklerini sökmek için çalışma başlatıldı. Elektrik direklerine çıkan iki görevli riskli bir çalışma ile demir direği sökme işlemini sürdürdü. Bu arada çok sayıda kişi bölgede önlem alınması gerektiğini belirterek heyelanların sürebileceğine dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.