Sağanak altında teröre tepki yürüyüşü

Mesut MADAN/ BURDUR, () - BURDUR'da terör olaylarına tepki yürüyüşü sağanak yağış altında yapıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yürüyüşte, Türk bayrakları taşınırken, terör örgütü PKK aleyhinde sloganlar atıldı. Burdur'da...

08 Eylül 2015 Salı 23:00
Sağanak altında teröre tepki yürüyüşü






Mesut MADAN/ BURDUR, () - BURDUR'da terör olaylarına tepki yürüyüşü sağanak yağış altında yapıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yürüyüşte, Türk bayrakları taşınırken, terör örgütü PKK aleyhinde sloganlar atıldı.
Burdur'da Ülkü Ocakları'nın çağrısı üzerine teröre tepki yürüyüşü düzenlendi. Grup, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanmaya başladığı sırada sağanak yağış etkisini gösterdi. MHP Burdur Milletvekili Alparslan Ahmet Dursun ve MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı'nın da aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişilik grup Türk bayrakları ve Atatürk posteri açarak Şehir Mezarlığı'ndaki şehitliğe kadar yürüdü. Sağanak, yürüyüş sırasında da devam etti. Yürüyüş boyunca 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Askere uzanan eller kırılsın', 'Polise uzanan eller kırılsın', 'Kahrolsun PKK', 'Türkiye Türk'ündür Türk'ün kalacak' sloganları attı. Çevredekiler de yürüyüşe alkışlar ve Türk bayraklarıyla destek verdi.
Şehitlikte konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakan Demirci, Cumhuriyet Meydanı'nda yapmak istedikleri basın açıklamasını yağmur nedeniyle yapamadıklarını belirtirken, "Mezarlıkta da siyasi konuşma yapmak istemiyoruz. Katıldığınız için teşekkür ederiz" dedi.
Grup burada saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Şehitler için dua edilmesinin ardından grup dağıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.