Sağlık Bakanlığına ait helikopteri hava muhalefeti nedeniyle acil iniş yaptı

HAKKARİ'de doğum sonrası aniden fenalaşan Hülya Çatal'ı aldıktan sonra havalanan Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopter, hava muhalefeti nedeniyle Depin mevkiindeki Hakkari-Çukurca karayoluna acil iniş yapmak zorunda kaldı. Hakkari...

21 Mayıs 2015 Perşembe 19:18
Sağlık Bakanlığına ait  helikopteri hava muhalefeti nedeniyle acil iniş yaptı






HAKKARİ'de doğum sonrası aniden fenalaşan Hülya Çatal'ı aldıktan sonra havalanan Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopter, hava muhalefeti nedeniyle Depin mevkiindeki Hakkari-Çukurca karayoluna acil iniş yapmak zorunda kaldı.
Hakkari Devlet Hastanesi'nde bugün doğum yapan ve doğum sonrasında durumu fenalaşan Hülya Çatal'ın Van'a sevk edilmesini karar verildi. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopter hazırlandı. Çatal, ambulansla Fatih Kışlasına götürülülerek burada kendisini bekleyen helikoptere alındı.
İçerisinde Pilot Şener Turan, 2 yardımcı pilot ve kadın hastanın bulunduğu helikopteri, kışladan ayrıldıktan sonra Hakkari kent merekezine 10 kilometre uzaklıktaki Depin mevkiinde sağanak yağmur yüzünden acil iniş yapmak zorunda kaldı. Pilotun görüş mesafesini düştüğü belirtilirken, hasta Çatal ise bölgeye istenen ambulansla Van'a sevk edildi.
Hakkari-Çukurca Karayoluna iniş yapan helikopteri, teknik bir sorun nedeniyle kalkış yapamazken, olay yerine gelen Hakkari İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yavuz Özfidan, pilottan bilgi aldı. Bu arada askerler de helikopterinin iniş yaptığı bölgede güvenlik önlemi aldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.