Sakarya'da çöken yol onarıldı

ADAPAZARI (Sakarya), () - SAKARYA'nın Taraklı İlçesi'nden geçen Ankara-İstanbul karayolu üzerinde, Hacıyakup Mahallesi mevkiinde zeminin yumuşaması üzerine 3 yerde meydana gelen çökme onarıldı. Taraklı ve Geyve ilçeleri arasında üç...

28 Ağustos 2015 Cuma 12:12
Sakarya'da çöken yol onarıldı






ADAPAZARI (Sakarya), () - SAKARYA'nın Taraklı İlçesi'nden geçen Ankara-İstanbul karayolu üzerinde, Hacıyakup Mahallesi mevkiinde zeminin yumuşaması üzerine 3 yerde meydana gelen çökme onarıldı.
Taraklı ve Geyve ilçeleri arasında üç şerit olarak hizmet veren karayolunun Hacıyakup Mahallesi mevkiinde zeminin yağmur sularıyla yumuşaması nedeniyle, yolun yaklaşık 30 metrelik bölümünde 3 ayrı noktada çökme meydana geldi. Bu nedenle trafik tek şeritten verildi.
Karayolları tarafından 2 ay önce yolun onarımı için başlatılan çalışma tamamlandı ve çöken yol onarıldı. Karayolunda trafik akışı halen 2 şeritten devam ediyor. Yetkililer yaptıkları açıklamada, "Çöken yolun zemini sağlam kaya ile güçlendirildi. Yeniden asfaltlama yapılan yoldaki çalışmalar tamamlandı" dediler.

FOTOGRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.