Şanlıurfa'da temizlik işçilerine kebap ziyafeti

Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, merkez Eyyübiye Belediyesi tarafından 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle 1000 temizlik işçisine kebap ziyafeti verdi. Merkez Eyyübiye İlçe Belediyesi, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi...

01 Mayıs 2015 Cuma 21:32
Şanlıurfa'da temizlik işçilerine kebap ziyafeti






Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, merkez Eyyübiye Belediyesi tarafından 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle 1000 temizlik işçisine kebap ziyafeti verdi.
Merkez Eyyübiye İlçe Belediyesi, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla temizlik işçilerine Osmanlı Parkı'nda etkinlik düzenledi. Çocukların da yer aldığı etkinlikte, belediye bünyesinde çalışan 1000 temizlik işçisi, mangalda pişen kebaplardan alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Eyyübiye Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Ekinci ile Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Şanlıurfa milletvekili adayı Nureddin Nebati ile birlikte mangal başında kebap yelledi. İşçi yeleği giyerek şapka takan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, işçilerin bayramını kutlayarak, "Bugün işçi bayramına yakışır bir şekilde bir organizasyon yaptık. Birileri İstanbul Taksim’e girmek için polisle çatışırken, bizler bu bayrama uygun olarak işçilerimizin gününü kutladık" dedi.


FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.