Şehidin evine yeniden dev Türk Bayrağı asıldı

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde helikoptere açılan ateş sonucu şehit edilen, terhis olmuş askerlerden Denizlili Komando Er Doğan Acar'ın evinden alınan Türk Bayrağı'nın yerine, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa...

06 Eylül 2015 Pazar 19:36
Şehidin evine yeniden dev Türk Bayrağı asıldı






ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde helikoptere açılan ateş sonucu şehit edilen, terhis olmuş askerlerden Denizlili Komando Er Doğan Acar'ın evinden alınan Türk Bayrağı'nın yerine, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin gönderdiği yenisi asıldı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici dün (Cumartesi), Şırnak'ta geçen 10 Ağustos'ta şehit olan Denizlili Komando Er Doğan Acar'ın Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında anne Fatma Acar, oğlunun şehit olmasından sonra evlerine asılan dev Türk bayrağının yetkililer tarafından geri alındığını belirtip, "Bayrağı zorla geri aldılar. Bana ikinci kez büyük bir acı yaşattılar" diyerek, tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine BBP lideri Destici, partililere şehidin evine dev bir Türk Bayrağı asmaları talimatı verdi. Bunun üzerine harekete geçen partililer, bugün şehidin evine dev Türk Bayrağı asıp, annesinin elini öptükten sonra ayrıldı.
BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Efe, şenidin evindeki bayrağın geri alınmasından üzüntü duyduklarını belirtip, "Şehit ailesine bir bayrak bile çok görülmüş. Bu yüzden genel başkanımızın talimatıyla hemen büyük bir bayrağı eve getirip astık. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.
BAYRAĞI ZORLA ALMADIK
Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın ise, şehidin evinden bayrağı zorla almalarının söz konusu olmadığını belirtip, "Şehidin babasının rızası var. Bayrağı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün bu yıl altıncısını düzenlediği Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nın yapıldığı Yetiştirme Yurdu'ndaki spor salonuna astık. Turnuvadan sonra bayrağı geri verecektik. Ancak, yenisi asılmış artık gerek kalmadı" dedi.
FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.