Sertab Erenerli Tanıtım Gecesi

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 3 oteliyle hizmet veren Papillon Otelleri yeni logo lansmanını, Sertab Erener'in katıldığı gecede yaptı.

28 Eylül 2014 Pazar 11:36
Sertab Erenerli Tanıtım Gecesi






Sertab Erenerli Tanıtım Gecesi

 ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 3 oteliyle hizmet veren Papillon Otelleri yeni logo lansmanını, Sertab Erener'in katıldığı gecede yaptı.
Turizm beldesi Belek'te Zeugma, Ayscha ve Belvil olmak üzere 3 otelle hizmet veren Papillon Otelleri yeni logo tanıtımını dün gece gerçekleştirdi. Geceye acente sahipleri, acente yöneticileri ve diğer otel yöneticileri katıldı. Yaklaşık 300 konuğun katıldığı geceye kurucu başkan Mustafa Nazik, yönetim kurulu başkanı Özgür Nazik ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Erol Akın ev sahipliği yaptı. Otellerde konsept değişikliğine gidilerek yeni bir hizmet anlayışı getirmek istediklerini belirten Erol Akın, "Kurucu başkanımızın Mustafa Nazik'in önderliğinde işe otelimizin logosunu yenileyerek başlamak istedik. Herkes kelebeğin doğada bir kez görüldüğünü düşünür, oysa bizim dünyamızda değişim süreklidir. Bu nedenle kelebeğimizle birlikte yeniden doğuyoruz. Biz de buna 'perfect re born: mükemmel yeniden doğdu' dedik. Her şeye yeniden başladık. Önce hayallerimizi ateşledik. Şimdi Papillon Zeugma otelimizi yeniliyoruz. Yepyeni bir konseptle hizmete giriyoruz. Lüks ve rahatlık bir daha ayrılmamak üzere bir araya geliyor" dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nazik kendileriyle çalışan acentelere teşekkür ederek plaket verdi. Ardından viyolist Gülşah Tütüncü ve İstanbul Film Müzikleri Orkestrası'nın sahne aldığı geceye son olarak Sertab Erener çıktı. Sevilen şarkılarını 2 saat süren konserde seslendiren Erener konuklara keyifli anlar yaşattı. Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), () -

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.