Seydişehir'de trafik kazası; Traktör devrildi, 1 ölü 9 yaralı var

Konya’nın Seydişehir İlçesi’nde çilek ekmek için tarlaya gidenleri taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

07 Mayıs 2016 Cumartesi 12:51
Seydişehir'de trafik kazası; Traktör devrildi, 1 ölü 9 yaralı var






Seydişehir'de trafik kazası; Traktör devrildi, 1 ölü 9 yaralı var


Seydişehir Trafik Kazası, Konya’nın Seydişehir İlçesi’nde çilek ekmek için tarlaya gidenleri taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.


Kaza, saat 10.30 sıralarında Seydişehir İlçesi’ne Dikilitaş Mahallesi Kabakçeşme mevkiinde meydana geldi. Mustafa Aksoy (37) yönetimindeki 42 ZC 286 plakalı traktör ile seyir halinde iken direksiyon idaresini kaybetti. Dağlık bölgede traktör uçuruma devrildi. Kaza sonrası araç sürücüsü Mustafa Aksoy ile traktörün römorkunda bulunan Sümeyye Şen (17), Elmas Şen (39), Ayşe Şen (59), Keziban Aksoy (36), Osman Aksoy (10), Rafet Aksoy (8), Şerife Kara (65), Fatma Coşkun (26) ve Ümmügülsüm Coşkun (61) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ümmügülsüm Coşkun hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Son Dakika Seydişehir
Son Güncelleme: 07.05.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.