Sivas ve Tokat'ta acemi kasaplar hastanelere akın etti

SİVAS ve Tokat'ta kurban kesimi sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar kentteki hastanelerin acil servislerine akın etti. Sivas'ta 132, Tokat'ta 30 kişi yaralandı. Sivas'ta vatandaşlar bayram namazı sonrası yaşanan kurban...

24 Eylül 2015 Perşembe 13:35
Sivas ve Tokat'ta acemi kasaplar hastanelere akın etti






SİVAS ve Tokat'ta kurban kesimi sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar kentteki hastanelerin acil servislerine akın etti. Sivas'ta 132, Tokat'ta 30 kişi yaralandı.
Sivas'ta vatandaşlar bayram namazı sonrası yaşanan kurban kesimi kazaları da beraberinde getirdi. Hayvanın yatırılması ve kesilmesi sırasında bazı vatandaşlar başta el, kol ve ayak olmak üzere çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere akın etti. Numune Hastanesi acil servisindeki pansuman odası önünde kuyruklar oluştu. Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gün boyunca Sivas Devlet Hastanesi'ne 57, Numune Hastanesi'ne 55, Cumhuriyet Üniversetisi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ise 20 kişi bıçak kesiği ve çeşitli yaralanmalar nedeniyle başvuruda bulundu.
TOKAT'TA 30 KİŞİ YARALANDI
Tokat'ta da benzer görüntüler yaşandı. Çoğunlukla ellerini, kollarını ve bacaklarını yaralayan acemi kasaplar, kent merkezinde bulunan Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servislerine akın etti. Öğlen saatlerine kadar hastaneye başvuranların sayısı 30'u buldu. Yaralanan kişiler hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.