Steve Jobs'un ailesi Cunda Adası'nda tatilde

Taylan YILDIRIM/ İZMİR, () - TEKNOLOJİ devi Apple'ın 4 yıl önce ölen kurucusu Steve Jobs'un ailesi, Jobs'un Venüs isimli teknesi ile Göcek'teki tatillerini Ayvalık Cunda Adası açıklarında devam ettirdi.  Steve Jobs'un eşi Laurene...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 23:14
Steve Jobs'un ailesi Cunda Adası'nda tatilde






Taylan YILDIRIM/ İZMİR, () - TEKNOLOJİ devi Apple'ın 4 yıl önce ölen kurucusu Steve Jobs'un ailesi, Jobs'un Venüs isimli teknesi ile Göcek'teki tatillerini Ayvalık Cunda Adası açıklarında devam ettirdi. 
Steve Jobs'un eşi Laurene Powell ile çocukları Reed, Erin ve Eve'nin içinde bulunduğu tekne, Göcek'ten sonra geçtiği Bodrum'daki aşırı yoğunluktan dolayı Ayvalık Cunda Adası açıklarında demir attı. Ünlü işadamlarının tercih ettiği Cunda Adası açıklarında tatile devam eden Steve Jobs'un ailesi, yatın güvertesinde güneşlenip, koyları da gezmeyi ihmal etmedi. Gün boyu Cunda açıklarında demirleyen Jobs ailesi, vatandaşların yatı fark ederek yoğun ilgi göstermeleri üzerine bölgeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.