Sultanahmet'te son terahiv kılındı

Uğur AYAZSIN-Uzay KESMEN-Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul,() RAMAZAN'ın son teravih namazı bu gece kılındı. Birçok vatandaş, iftar yaptıktan sonra, Sultanahmet Camii'nde son teravih namazını kılarak ibadetlerini yerine getirdi. Cami imamı,...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 23:58
Sultanahmet'te son terahiv kılındı






Uğur AYAZSIN-Uzay KESMEN-Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul,() RAMAZAN'ın son teravih namazı bu gece kılındı. Birçok vatandaş, iftar yaptıktan sonra, Sultanahmet Camii'nde son teravih namazını kılarak ibadetlerini yerine getirdi.



Cami imamı, vatandaşlarla gerçekleştirdiği kısa bir sohbetin ardından, teravih namazını kıldırdı. Camide dua edip namazını kılan Cevat Köse, “Son namaz olduğu için tabii ki üzüntülüyüz. Ramazan bitiyor. İnşallah yeni seneleri hayırlısıyla bekliyoruz" şeklinde konuştu. Vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kur'an-ı Kerim okudu, Mevlit dinledi ve dua etti.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.