Teröre tepki için yolu trafiğe kapattılar

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), ()– AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı İlçesi’nde, terör saldırılarını protesto eden bir grup araçlarıyla Afyonkarahisar- Antalya karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Sandıklı Kütüphane...

08 Eylül 2015 Salı 00:46
Teröre tepki için yolu trafiğe kapattılar






Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), ()– AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı İlçesi’nde, terör saldırılarını protesto eden bir grup araçlarıyla Afyonkarahisar- Antalya karayolunu bir süre trafiğe kapattı.
Sandıklı Kütüphane kavşağında saat 21.00 sıralarında toplanan grup, araçlarıyla ilçe merkezinde konvoy yaptı. Türk bayrağı asılı yaklaşık 100 araçlık konvoy İstasyon Caddesi’ndeki ışıklı kavşağa geldi. Burada araçlarıyla Afyonkarahisar- Antalya karayolunu trafiğe kapatan grup, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ sloganları aıp, terör örgütü PKK'yı lanetledi. Araçlarıyla yolda bekleyenler de klakson çalarak gruba destek verdi.
Bir süre sonra bazıları yaya bazıları da araçlarıyla Sandıklı Askerlik Şubesi önüne geldi. Burada slogan atan grup saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu. Grup daha sonra dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.