Thomas Friedman'ın son kitabı Boyner Yayınları'ndan çıktı

- Gazeteci-yazar Thomas Friedman'ın "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim" isimli son kitabı Boyner Yayınları'ndan çıktı

12 Şubat 2018 Pazartesi 14:35
Thomas Friedman'ın son kitabı Boyner Yayınları'ndan çıktı






İSTANBUL (AA) - Boyner Yayınları, haber ve kitaplarıyla dünya çapında ses getiren gazeteci-yazar Thomas Friedman'ın "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim" isimli son kitabını okuyucuyla buluşturdu.

Boyner Yayınları'ndan yapılan açıklamaya göre, "Beyrut'tan Kudüs'e", "Küreselleşmenin Geleceği", "Dünya Düzdür" gibi kitaplarla en çok satanlar listesine giren ve birçok ödül alan Friedman'ın son kitabı, "gelecek", "yeni dünya", "teknoloji" ve "küresel düzen" konularına odaklanıyor.

Friedman, "Geciktiğin İçin Teşekkür Ederim"de dünyayı yeniden şekillendiren teknolojik değişimleri ve bunların dünyayı nasıl dönüştürdüğünü ortaya koyuyor ve bu dönüşümün oluşturduğu tehlikelerden nasıl korunulacağını çarpıcı örneklerle açıklıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Friedman, kitabı okuduktan sonra dünyaya asla eski gözle bakılamayacağını belirterek, "Hepimiz etrafımızdaki düzenin hızla değiştiğini fark ediyoruz. Çocuklarımızla konuşurken, hatta gazete okurken bile bu değişim başımızı döndürüyor." ifadelerini kullandı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.