Tokat Valisi Can: Polis görevini yaptı (2)

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ Tokat Valiliği, Turhal ilçesinde dün Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu öncesi mevcut başkan Yalçın Bekler ile eski başkan Cemalettin Uzamış taraftarları arasında çıkan olaylar ile...

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:03
Tokat Valisi Can: Polis görevini yaptı (2)






MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ
Tokat Valiliği, Turhal ilçesinde dün Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu öncesi mevcut başkan Yalçın Bekler ile eski başkan Cemalettin Uzamış taraftarları arasında çıkan olaylar ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "20 Mayıs 2015 günü Turhal ilçemizde yapılan Tokat SS Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurulu (2014 yılına ait Mali Genel Kurul) toplantısı öncesinde meydana gelen olaylara yönelik gerekli incelemelerin yapılması amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından müfettiş görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.