Turgutlu'ya da şehit ateşi düştü

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'ndeki Dağlıca bölgesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden 24 yaşındaki Komando Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki babasının evine ateş düştü....

07 Eylül 2015 Pazartesi 21:45
Turgutlu'ya da şehit ateşi düştü






HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'ndeki Dağlıca bölgesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden 24 yaşındaki Komando Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki babasının evine ateş düştü.
Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyon için yola çıkan konvoya, PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda 16 asker şehit oldu. Şehit düzen askerler arasındaki Komando Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un Turgutlu'nun acı haberi, Cumhuriyet Mahallesi, Dar Sokak'taki babasının evine verildi. İki yıllık uzman çavuş Artuğ'un şehit olduğu  haberini annesi Sevcan Artuğ ve babası Ercan Artuğ'a Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Garnizon Komutanı Binbaşı Ömer Haşim Olgun ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer birlikte verdi. Aslen Iğdırlı olan şehit uzman çavuşun annesi Sevcan Artuğ, acı haberi alınca "Elleri kırılsın" diyerek, gözyaşı döktü. Evin önünde hazır bekletilen sağlık ekipleri, şehidin fenalaşan anne ve babasına müdahalede bulundu. Ailesinin 3 çocuğundan biri olan şehit uzman çavuşun ev ve sokağına Türk bayrağı asıldı. Bekar olan uzman çavuşun evi taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.