• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Yeni yılı görevlerinin başında karşıladılar
GENEL
Yayınlanma: 01 Ocak 2018 - 03:37

Yeni yılı görevlerinin başında karşıladılar

Aydın'da görevli polis, sağlık ve itfaiye çalışanları ile Uludağ'da bulunan Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri yeni yıla görevlerinin başında girdi.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yeni yılı görevlerinin başında karşıladılar
AYDIN/BURSA (AA) - Aydın'da görevli polis, itfaiye ve sağlık çalışanları yeni yıla görevlerinin başında girdi.

Yeni yıl dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediyesince Atatürk Kent Meydanı'nda ışık ve ateş gösterisi gerçekleştirildi.

Meydana kurulan 2 makineden yapay kar püskürtüldü. Vatandaşların karla oynaması renkli görüntüler oluşturdu.

Öte yandan polis, itfaiye ve sağlık çalışanları 2018 yılını görevlerinin başında karşıladı.

İl genelinde güvenlik önlemlerini artıran Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri birçok noktada 971 personelle görev yaptı.

Uygulama noktalarında denetimleri sıklaştıran ekipler, araçları durdurarak arama yaptı, birçok kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunu gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Rafet Tokgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada 'Polis huzur ve güven verir' ilkesiyle çalışmalarını sürdüklerini belirterek, 'Yeni yılda tüm halkımızın güveni için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herkesin yeni yılını kutluyoruz' dedi.

İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz da komuta merkezlerinde ve hastanelerde çalışan personeli ziyaret etti. Yavuzyalçın, telsizden geçtiği anonsla tüm personelin yeni yılını kutladı.

Yavuzyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık çalışanları olarak vatandaşların sağlığı ve mutluluğu için görev başında olduklarını ifade etti.

112 Acil Sağlık çalışanlarından Melek Bartan ise ailesiyle birlikte olamasalar da insanlara hizmet yapmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri de muhtemel kaza ve yangınlara karşı yeni yılı görevleri başında karşıladı.

Vardiya çavuşu Ahmet Tanrıverdi, il genelinde 150 personelle görevlerinin başında olduğunu belirterek, 'Bizim özel günlerde çalışmamız hiç önemli değil. Ateş savaşçıları olarak, yaptığımız meslekle gurur duyuyoruz. Ailelerimizle olamasak da biz zaten ateş savaşçıları olarak bir aileyiz. Bizim için görev daha önemli.' diye konuştu.

Uludağ'da herkes eğlenirken onlar nöbet tuttu Hafta sonuyla birleşen yılbaşı tatilinde binlerce kişinin akın ettiği Uludağ'da Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri, herkesin eğlendiği anlarda 2018'in ilk saatlerinde de nöbete devam etti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Arama Kurtarma (JAK), asayiş, narkotik, trafik ve Ankara'dan gelen Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ekiplerinin de aralarında bulunduğu 200 personel, 5 ayrı noktada aralıksız görev yapıyor.

Gecenin geç saatlerinde günübirlikçilerin gitmesiyle yoğunluğun yarı yarıya azaldığı Uludağ'da kalan tatilciler, oteller ve gece kulüplerine akın ederek, 2018'in ilk saatlerinde de eğlencelerini sürdürdü.

Yeni yılın ilk saatlerinde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için nöbetlerine devam eden ekipler, Uludağ'da güvenliği sağladı.

JAK ekipleri de kar motorlarıyla devriye gezerek, tatilcilerin kaybolma ve mahsur kalma ihtimaline karşı önlemlerini sürdürdü.

Muhabir: Mehmet Çalık-Sergen Sezgin

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Elmadağ'da Zincirleme Trafik Kazası: 8 Kişi Yaralandı
Elmadağ'da Zincirleme Trafik Kazası: 8 Kişi Yaralandı
İstanbul Küçükçekmece'de Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yıkımına Başlanan Bina Çöktü!
İstanbul Küçükçekmece'de Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yıkımına Başlanan Bina Çöktü!
4 Dev Otomobil Markasının Emisyon Testini Yanıltmak İçin Yazılım Kullandığı Ortaya Çıktı!
4 Dev Otomobil Markasının Emisyon Testini Yanıltmak İçin Yazılım Kullandığı Ortaya Çıktı!
Edirne'de Köy Yollarına Sıcak Asfalt Konforu
Edirne'de Köy Yollarına Sıcak Asfalt Konforu
Son Haberler
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını...
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı Var
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı...
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası Sonrası Acil İniş Yaptı
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası...
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Başbakan Yıldırım: Terörü Türkiye'nin gündeminde daha aşağı indireceğiz
Başbakan Yıldırım: Terörü Türkiye'nin gündeminde daha aşağı indireceğiz

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.