100'ncü yıl etkinliklerinde valilik yetersiz kaldı

Büyük Taarruz 100. yıldönümü törenlerine yurdun dört bir yanından Afyon'a gelen vatandaşlar Afyon valiliğinin organizasyon eksikliği yüzünden mağdur oldu

27 Ağustos 2022 Cumartesi 08:14
100'ncü yıl etkinliklerinde valilik yetersiz kaldı






100'ncü yıl etkinliklerinde valilik yetersiz kaldı


Büyük Taarruz’un 100. yıldönümü dolayısıyla Kocatepe’de düzenlenen “Zafer Yürüyüşü”ne Türkiye’nin her yerinden binlerce yurttaş katıldı. Zafer Yolu’na katılan yüzlerce kişi Afyonkarahisar Valiliği’nin yaptığı organizasyon sonucu mağdur oldu.


Yolda dinlenme yerleri, ambulans, çadır ve içecek stantları bulundurmayan valilik, araçların belirli saatlerde giriş ve çıkışa izin vermeyerek kargaşaya neden oldu.


Yurttaşlar, taşlar ve kayalıklara uzanarak dinlenmeye çalıştı. Çocukları ile gelenler ise geri dönmek zorunda kaydı. Bir altgeçit üzerinde yazılı olan “Atatürk Altgeçiti” yazısının üzerine “Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyonkarahisar’da” pankartının asılması ise tepki çekti.

‘UNUTTURMAYACAĞIZ’

Yürüyüşe katılan Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay da bu duruma tepki gösterdi. Özbay, “100. yılın miladında yürüyüşü eziyete dönüştürenler bilsinler o günkü inanç ve kararlılıkla zaferimizi ve onun önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve emaneti laik, çağdaş tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmaya, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
AfyonKocatepe100. Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.