104 emekli amirale lojman ve koruma cezası

Güvenlik kaynaklarının aktardığı bilgilere göre, 104 amiralin yayınladığı duyuruyu imzalayan emekli amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi.

05 Nisan 2021 Pazartesi 17:43
104 emekli amirale lojman ve koruma cezası






104 emekli amirale lojman ve koruma cezası

Montro Sözleşmesi ve Boğazların güvenliği ile Doğu Akdeniz'de yaşanan son olaylar hakkında kaleme aldıkları kamuoyu açıklaması nedeniyle haklarında soruşturma açılan emekli amirallere ilk ceza geldi.

Güvenlik kaynakları, darbe imalı olduğu iddia edilen kamuoyu açıklamasını imzalayan emekli amirallerin lojman ve koruma haklarının iptal edildiğini bildirdi.

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bazı emekli amirallerin açıklamasına ilişkin soruşturması kapsamında 10 şüpheli gözaltına alındı. 4 şüpheliye ise 3 gün içinde emniyete müracaat etmeleri için tebligat yapıldı.

Gece yarısı yayınlanan darbe imalı bildiriyi imzalayan emekli amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi.

Son Güncelleme: 09.04.2021 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.