12. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk konuşma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'dan ayrılmadan önce evinin önünde bekleyen vatandaşlarla vedalaştı

10 Ağustos 2014 Pazar 17:23
12. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk konuşma






12. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk konuşma

Türkiye bugün ilk kez cumhurbaşkanını vatandaşların oylarıyla seçti. Başbakan Erdoğan, 12. Cumhurbaşkanı sıfatıyla İstanbul'da evinin öünde vatandaşlara hitap eden bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında vatandaşlara teşekkür ederek şunları söyledi. 'Sizlere teşekkür konuşması yapmak için huzurunuzdayım, Asıl konuşmayı Ankara'da genel merkezde yapacağım, Ankara'ya hareket etmem lazım. Yüzde 100 sandıklar açılmış olacak, neticeyi ona göre almış olacağız, maçın henüz uzatma dakikalarını oynuyoruz. Daha henüz bitmiş değiliz. İnşallah hakem son düdüğü, YSK kararıyla açıklayacak ama, Tribünler de kararını verdi. Malum 5 Temmuz'da çıktığımız yolda sandıkta iradesini ortaya koydu. Sandıkların Yüzde 97'sini sonuçlarını aldık. Yüzde 100'nü aldığımız zaman Genel Merkeziden açıklayacağız. Şimdilik Maltepe'de dediğim gibi hakkınızı helal edin. Çözüm sürecini egemen kılmak için gayretle koşturacağız, tüm emeği geçen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gençlerimize, kadın kollarımıza beyefendi kardeşlerime teşekkür ediyorum' dedi.
Erdoğan daha sonra yanında İstanbul AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş hazır bulundu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.