14 yaşındaki kıza önce tecavüz etmiş, sonrası ise dehşet

Erkek hemşirelik yapan bir kişi 14 yaşındaki kıza tecavüz ve öldürdükten sonra yeme planıyla tutuklandı.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 16:13
14 yaşındaki kıza önce tecavüz etmiş, sonrası ise dehşet






Küçük kıza tecavüz edip yemek istemiş, 14 yaşındaki kıza önce tecavüz etmiş, sonrası ise dehşet


Yamyamlıkla suçlanan tecavüzcü, İngiltere'yi şoke etti. Erkek hemşirelik yapan bir kişi 14 yaşındaki kıza tecavüz ve öldürdükten sonra yeme planıyla tutuklandı.

İngiltere'nin Kent şehrinde yaşayan 57 yaşındaki Dale Bolinger'in mahkemede 6 yaşından bu yana yamyamlık fantazileri olduğunu söylediği bildirildi.
 
Daily Mail gazetesindeki habere göre, Bolinger, şubat ayındaki ilk tutuklanmasında 16 yaşındaki  bir geç kızı seksi kıyafetler giymeye zorladığını itiraf etti.
 
E MAİL VASITASIYLA TANIŞMIŞ!
 
Canterbury Mahkemesi'nde görülen davada, Bolinger 14 yaşındaki bir genç kız ile cinsel ilişkiye girdikten sonra balta ile başını kesip yemek ile suçlandı. Bolinger'in polise verdiği ifadede 'bir kız çocuğunu yemek nasıl olur diye merak ettiğini' söylediği bildirildi.

 
Habere göre, Bolinger Almanya'da yaşayan 14 yaşındaki Meksika asıllı bir genç kız ile e-mail aracığıyla iletişime geçti. Sohbetleri sırasında Bolinger, genç kızla bir tren istasyonunda tanışma ayarladı. Mahkemede,  Bolinger'in genç kızla cinsel ilişkiye girdikten sonra yemesinin onu son derece tahrik ettiğini söylediği ve bir gün önce de Bolinger'in bir balta satın aldığı belirtildi.
 
Mahkemede, telefon kayıtlarının dinlenmesi üzerine genç kızın buluşma yerine gelmediği, internet üzerinden yapılan sohbetlerde de Bolinger'in genç kızla buluşma ayarladığı kesinleştiği bildirilirken buna benzer olayın ilk defa olmadığı, Bolinger'in fantazilerini gerçeğe dönüştürmeye çalıştığı ifade edildi.
 
Bolinger ile genç kız arasındaki konuşmalar merkezi New York'ta bulunan FBI tarafından ortaya çıkarıldıktan sonra Kent polisi bilgilendirildi.

Polisin baskın yaptığı Bolinger'in evindeki bilgisayara el konularak göz altına alındı. Bolinger'in tüm suçları reddettiği belirtildi. Dava devam ediyor.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.