20 bin litre akaryakıt, 27 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

18 Ekim 2012 Perşembe 13:51
20 bin litre akaryakıt, 27 bin paket kaçak sigara ele geçirildi






ŞANLIURFA (CİHAN)- Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan 3 ayrı operasyonda 19 bin 640 litre kaçak akaryakıt ve 27 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde şüpheli görülen bir akaryakıt tankerinde arama yaptı. Aramada 19 bin 640 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Aynı şubeye ait polis ekipleri, Mardin yolunda şüphelendikleri iki araçta yaptıkları aramada ise toplamda 27 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. İki araçta bulunan 3 kişi de gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kaçakçılık ve organize suç örgütlerine yönelik başarılı operasyonların titizlikle devam edeceği belirtildi. Açıklamada bu mücadelede vatandaştan alınan destekten dolayı memnuniyet duyulduğu ve motivasyona katkı sağlandığı vurgulandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.