24 Haziran 2018 Seçimlerini Dünya TRT World'den izleyecek

24 Haziran Pazar günü düzenlenecek Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, kesintisiz canlı yayınlar ile İngilizce olarak TRT World ekranlarından tüm dünyada yayınlanacak.

11 Haziran 2018 Pazartesi 23:28
24 Haziran 2018 Seçimlerini Dünya TRT World'den izleyecek






24 Haziran 2018 Seçimlerini Dünya TRT World'den izleyecek


24 Haziran Pazar günü düzenlenecek Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, kesintisiz canlı yayınlar ile İngilizce olarak TRT World ekranlarından tüm dünyada yayınlanacak.

Saha röportajları, Seçim Mikro Sitesi, dijital platformdan yapılacak özel yayın ve analizler, uzman konukların katılacağı stüdyo özel programları ve kesintisiz canlı yayınlar ile seçmenin nabzını tutacak olan TRT World, en iddialı İngilizce seçim ekranını izleyici ile buluşturacak.

TRT World, bünyesinde bulunan araştırma merkezi TRT Araştırma Merkezinin İngilizce olarak hazırladığı 44 sayfalık detaylı rapor ile yaklaşan seçimleri geniş bir perspektif ile dünyaya anlatacak.


Türkiye, modern tarihinin en önemli seçimi olarak kabul edilen, 24 Haziran Pazar günü gerçekleşmesi planlanan 2018 Türkiye Genel Seçimlerinde, yeni Cumhurbaşkanı ve 27'inci Dönem Milletvekillerini seçmek için sandığa gidecek.

Türkiye'nin İngilizce yayın yapan uluslararası haber platformu TRT World; küresel habercilik anlayışı ile bölge ve dünya istikrarı için de oldukça önemli olan 2018 Türkiye Genel Seçimlerini hazırladığı kapsamlı seçim programı ile tüm dünyaya duyuracak.

Canlı Yayınlar

TRT World'ün uluslararası tecrübeye sahip ekran yüzleri Imran Garda, Alican Ayanlar, Ali Mustafa ve Andrew Hopkins, alanında uzman yerli ve yabancı analistler ile birlikte tüm gün sürecek canlı yayınlarla seçimlerle ilgili tüm gelişmeleri dünya ile buluşturacak.

Geleneksel haber, görüş ve analizlerin aksine dinamik ve kapsamlı bir seçim ekranı hazırlayan TRT World ekipleri, Türkiye'yi gezerek izleyicileri İzmir'den Diyarbakır'a 'Türkiye Yolculuğuna' çıkararak seçim öncesinde seçmenin nabzını dünya ile paylaşacak.

Yanı sıra TRT World'ün sosyal medya hesapları aracılığı ile Facebook Live ve Periscope üzerinden yapacağı seçim özel canlı yayınları ile ülke çapında analiz ve en güncel sonuçlar izleyiciye sunulacak.

Seçim Hakkında Bilinmesi Gereken Her şey TRT World Seçim Mikro Sitesi'nde Yer Alacak

Türkiye'nin seçim sistemi, siyasi partileri ve Yüksek Seçim Kurulu hakkında detaylı bilgilerin yer alacağı İngilizce Seçim Mikro Sitesi'nde, seçim gününe kadar uzman isimlerin görüş ve olası sonuçlara ilişkin değerlendirmeleri yer alacak. 24 Haziran'a geri sayacak mikro siteye www.trtworld.com üzerinden ulaşılabilecek.

TRT World Araştırma Merkezinin Hazırladığı '2018 Türkiye Seçimleri' adlı rapor, yaklaşan seçimlere dair geniş bir perspektif sunuyor

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen ve farklı uzmanlık alanlarına sahip birçok araştırmacıyı bünyesinde bulunduran TRT World Araştırma Merkezinin İngilizce olarak hazırladığı 44 sayfalık '2018 Türkiye Seçimleri' adlı detaylı rapor, yaklaşan seçimleri geniş bir perspektif sunarak dünyaya anlatmayı hedefliyor. Merkez, bölgesel ve küresel konularda medya deneyimini akademik bir bakış açısıyla birleştirerek kitap, rapor, analiz, perspektif ve araştırma dosyaları hazırlayan TRT World Araştırma Merkezi, TRT World'ün TV ekranı ve dijital platformları ile eş zamanlı olarak seçimlere dair analiz ve raporları yayınlayacak.

TRT World Hakkında:

Türkiye'nin ilk uluslararası haber platformu olan TRT World, İngilizce yayın akışı, zengin haber ve belgesel içeriği ile dünya haberciliğine yeni bir bakış açısı getirmeyi, objektif ve cesur habercilik ilkeleri ile "küresel izleyicinin kanalı" olmayı hedeflemektedir. Ortaya koyduğu yeni bakış açısı ile dünyada pozitif değişimin habercisi olarak haberin merkezine insanı alan, aynı haberin farklı açılarını gösteren uluslararası bir haber platformudur. Uluslararası prestijli kanallarda çalışmış tecrübeli ekran yüzlerini bünyesine katan TRT World, özellikle gelişen teknolojiyi yakından takip ederek izleyicilerine sosyal medya ve internet üzerinden de yayın yapan TV kanalları arasında yer almaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.