A Milli takımın zaferi trolleri çılgına çevirdi

Kadınlar ve genç kızların giyimi üzerinden politika yapmayı alışkanlık haline getiren AKP'li sosyal medya trolleri, A Milli Türk Voleybol Takımı'nın zafer haberleri karşısında çılgına dönüyor.

02 Eylül 2023 Cumartesi 23:14
A Milli takımın zaferi trolleri çılgına çevirdi






A Milli takımın zaferi trolleri çılgına çevirdi


Kadın cinayetleri, çocuk istismarları, kuran kurslarında tecavüzler, milyonlarca istilacı yabancının Türk yurdunu adeta istila etmesi, hayat pahalılığı gibi konularda dut yemiş bülbüle dönen AKP'nin kadrolu trollerinin başı, Türk Milli Takımı'nın başarısı ile dertte.

Son yıllarda kadın voleybol takımının giyimini, tarzını hedef alan trollerin sosyal medya üzerinden hakarete varan paylaşımlarına vatandaşlar sert tepki gösterirken Ebrar Karakurt'un elinde tuttuğu bir pankart ile AKP'li trolü hedef alan sözü aralarında Melih Gökçek'in de bulunduğu AKP'nin ünlü isimleri çileden çıkardı.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İtalya zaferinin ardından sosyal medya hesabından "Boş yapma Abdulhamid" yazan dövizle çekilen fotoğrafını paylaştı. Karakurt bunun üzerinde AKP'li isimlerin hedefi oldu.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt geçen haftalarda kendisine "Müslüman Türkler olarak sana tahammül ediyoruz" diyen Abdulhamit isimli bir sosyal medya kullanıcısına "Boş yapma Abdulhamit" diyerek yanıt vermiş, Karakurt'un BU paylaşımı gündem olmuştu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, dün CEV Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'yı yenerek finale yükseldi. Karakurt da bu kez sözkonusu yanıtını bir pankart üzerinden tekrar etti.

Karakurt, maç sonrası Twitter hesabından "Boş yapma Abdulhamit" yazılı pankartı taşıdığı anları gösteren fotoğrafı paylaştı.

Son Güncelleme: 02.09.2023 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.