Adana Botaş tur için Fransa'ya gitti

11 Aralık 2012 Salı 12:12
Adana Botaş tur için Fransa'ya gitti






ADANA (CİHAN)- FIBA EuroCup'ta mücadele eden Adana Botaş, Montpellier ile karşılaşmak üzere Fransa'ya hareket etti.

Adana Havalimanı´ndan uğurlanan Adana Botaş, geçen hafta evinde oynadığı karşılaşmada rakibine 7 sayı farkla mağlup olmuştu. Adana Botaş, deplasmanda oynayacağı maçı en az 8 sayı farkla mağlup etmesi durumda adını bir üst tura yazdıracak. Karşılaşma perşembe günü saat 20.30´da başlayacak.

Adana Botaşspor'un Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Fransa'ya galibiyet ve bir üst tura adımızı yazdırmak için gidiyoruz. Botaşspor'un mazisi Türkiye ve Avrupa´da başarılarla dolu. Geçen hafta evimizde Fransız temsilcisi karşısında şansız bir mağlubiyet aldık. Adana'da 69-62 mağlup olduğumuz rakibimizi deplasmanda en az 8 sayı farkla mağlup etmek zorundayız. Kolay bir takım değil, ama iyi mücadele ederek, iyi konsantre olarak Montpellier´i elemeye çalışacağız. Bu anlamda sporcularımıza güveniyorum. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.