Adana'da yılın doktoru Kardiyoloji Uzmanı Doç.Dr. Murat Çaylı oldu

17 Mart 2012 Cumartesi 16:09
Adana'da yılın doktoru Kardiyoloji Uzmanı Doç.Dr. Murat Çaylı oldu






ADANA (CİHAN)- Sağlık Bakanlığı'nca 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde geleneksel hale getirilen Yılın Doktorları Ödüllerine Adana'dan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Çaylı layık görüldü. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Murat Çaylı ödülünü Ankara'da Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan aldı. Çaylı'ya bu ödülün 'Yaşam için Stent' projesindeki başarılarından dolayı verildiği belirtildi.

Çaylı, Yaşam için Stent projesiyle yılın doktoru seçilmesi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirterek şöyle konuştu:

Gerek ülkemizde gerekse dünyada ölümlerin en sık sebeplerinden olan kalp krizlerinde, damar açıcı ilaç yerine anjiyografik yöntemle stent yerleştirilmesinin ölümleri ve sakat kalmaları azalttığı bilinmektedir. Ancak maalesef ülkemizde teknik imkânsızlıklar ve koordinasyon eksikliği ile kalp krizi geçiren hastaların ancak yüzde 10'una erken dönemde stent yerleştirilebilmektedir. Yaşam için Stent projesine Türkiye'de ilk önce geçen ve bu konuda Türk Kardiyoloji Derneği tarafından ödüllendirilen Adana Numune Hastanesinde ise yaklaşık 2 yıldır tüm kalp krizi hastalarına erken müdahale ile 30 dakika içerisinde stent yerleştirilmektedir. Bu güzel hizmet ve başarı bir ekip işi olup İl Sağlık Müdürlüğü, Acil 112 Merkezi, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve tüm kardiyoloji kliniği çalışanlarının (Uzman doktor, asistan doktor, hemşire, teknisyen ve personel) özverisi ve koordinasyonu ile oluşmuştur. Bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol alğan 2022-01-16 22:02:06

DAYIM HATAY KIRIKHAN GELİŞİM HASTANESİNDE YATMAKTAYDI AMELİYATA ALDILAR ANJU OLACAK DEDİLER 45 DAKKA SONRA DOKTORLAR AMELİYATTAN ÇIKTILAR BAYPAS OLACAK DEDİLER YANİ DURDUK YERE KESEÇEKLERDİ PARA İÇİN BİZ FİLİMLERİ ALDIGIMIZ GİBİ ADANAYA MURAT ÇAYLI DOKTORUN YAZANESİNE GİTTİK MURAT BEY DEDİ NE BAYPASI DAYIMI ADANAYA GÖTÜRDÜK ÇOK ŞÜKÜR 45 DAKKA SÜRDÜ AMELİYATI BASİT BİR ANJUYLAN MURAT HOCAMIZ DAMARI AÇTI HATAY'DAKİ HASTANEYE KALSA DAYIMI DURDUK YERE KESECEKLERDİ PARA İÇİN MURAT ÇAYLI DOKTURUMAZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ ALLAH RAZI OLSUN..

Avatar
Yalçınaysan 2023-06-20 18:02:12

Allah razı olsun doktorlar baypas dedi mucize doktor CD mi inceledi damarların açilir dedi be 19062023 saat 24 00 açtı şimdi evdeyim hiç şikayetim yok mucize doktor