Adana'daki göçük: İşçinin cesedine 6 saat sonra ulaşıldı

18 Ekim 2012 Perşembe 01:45
Adana'daki göçük: İşçinin cesedine 6 saat sonra ulaşıldı






Adana'da kanalizasyon çalışması sırasında toprak altında kalarak hayatını kaybeden işçinin cesedine 6 saat sonra ulaşıldı.

Göçük, Yurt Mahallesi PTT Caddesi'nde yürütülen kanalizasyon çalışması sırasında meydana geldi. Asfaltla çöken toprağın altında kalan Emin Gildir'in (35) bulunması için çok sayıda iş makinesiyle çalışma başlatıldı. Olay yerine gelen vidanjör yardımıyla kuyuya dolan suyun çekilmesinin ardından kepçe ile toprak ve asfalt da kazıldı. Kuyuya indirilen itfaiye ekipleri, yaklaşık 6 saat süren çalışmanın ardından Emin Gildir'in cesedini buldu. Ceset kuyudan çıkarıldı. Gildir'in yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Fenalaşan vatandaşlara 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Kanalizasyon işini üstlenen yüklenici firmada yaklaşık 2 ay önce işe başladığı bildirilen Gildir'in evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.