Adanaspor, İzmir'den puanla dönmek istiyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:07
Adanaspor, İzmir'den puanla dönmek istiyor






ADANA (CİHAN)- PTT 1. Lig'de pazartesi günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor.

Teknik direktörü Levent Eriş, sezon başı koydukları hedeflerinden sapma olmadığını söyledi. Buca Tavşanlı maçında kaybettikleri puanın üzüntüsünü yaşadıklarına dikkat çeken Eriş, takımda görev aldığı günden bu yana ligde üst sıralarda yer almak için çalıştıklarını kaydetti.

Her maça bu amaç doğrultusunda hazırlandıklarını ifade eden Eriş, Deplasmanda Göztepe ile çok zor bir maç oynayacağız. Her hafta oynadığımız rakiplerin teknik direktörleri değişiyor. İzmir'e puan için gideceğiz.'' dedi.

Bu arada sakatlığı bulunan İlkem İzmir deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir çalışmalara katılamayan Tolgahan Acar, antrenmanlara başlayacak. Sakatlığı önemli ölçüde düzelen file bekçisi ekstra antrenmanlar ile eksikliklerini giderecek.

Adana Demirspor maçında kırmızı kart gören Kibong'un cezası ise sona erdi. Takımda sarı kart sınırında 2 oyuncu bulunuyor. Buna göre Fevzi ve Talha Göztepe maçında kart görürlerse Samsunspor karşısında oynayamayacak.

Öte yandan turuncu-beyazlı takım yaklaşık 40 gün antrenmanlarını Çatalan Tesisleri'nde sürdürecek. Bu sürede Osman Yereşen Tesisleri'nin zemininde yenileme ve kışa hazırlık çalışmaları yapılacak.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.