Ağrı Valisi Tekinarslan, protokolle Patnos'a çıkarma yaptı

15 Aralık 2012 Cumartesi 11:06
Ağrı Valisi Tekinarslan, protokolle Patnos'a çıkarma yaptı






AĞRI (CİHAN)- Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, beraberindeki kamu yöneticileri ile birlikte Patnos ilçesini ziyaret etti. Vali Tekinarslan, 2013 yılında susuz, elektriksiz ve yolsuz köyün kalmaması için çalışacaklarını söyledi.

Ziyarette Vali Tekinarslan ilk olarak, Patnos Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonundaki toplantıya başkanlık etti. Toplantıya Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakkı Çetin, Vali Yardımcısı Mehmet Gökhan Zengin, Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, İl Müftüsü İzani Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran, İl Gençlik ve Spor Müdürü Şafi Erim, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, il genel meclis üyeleri, muhtarlar katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de uğrayan Tekinarslan, depremde zarar gördüğü için boşaltılan mevcut binanın yerine yenisinin yapılması için gerekli çalışmaların başlatıldığına dikkati çekti. İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret eden Vali Tekinarslan burada güvenlik meselesini ele aldı. İlçedeki bir ilkokula da uğrayan ve öğrencilerle epey uzun vakit geçiren Tekinarslan, 'Yerli Malı Haftası' çerçevesinde ikram edilen pastanın tadına da baktı.

Daha sonra Patnos Belediyesi'ni de ziyaret eden vali ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz tarafından verilen brifinge dinledi. Vali Tekinarslan, ilçeye yapılması düşünülen her şey konusunda kendisine çekinmeden başvurmalarını istedi. Tekinarslan, Patnos'ta son olarak muhtarın daveti üzerine Gökoğlu köyüne de uğradı ve sorunları dinledi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.