AK Parti'de FETÖ'cü damat şoku 

Fethullahçı terör örgütüne yönelik TSK ve tüm kamu kurumlarında devam eden operasyonlara son MİT raporlarının etkisinin olduğu ortaya çıktı. Ancak MİT'in son raporunda adı geçen bir isim AK Parti kulislerini karıştırdı.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 19:33
AK Parti'de FETÖ'cü damat şoku 






AK Parti'de FETÖ'cü damat şoku : Yine AK Parti, Yine Damat Yine FETÖ'cü


Türkiye'yi kaosun eşiğine sürükleyen Fethullahçı terör örgütüne yönelik operasyonlar sürerken, Ankara'da yargı ve güvenlik bürokrasisi oldukça etkili bir AK Partili'nin damadının bu örgüt içinde yer aldığı iddia ediliyor...


Terör örgütü FETÖ'nün kamu bürokrasisi, Türk Silahlı Kuvvetleri, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı içindeki yapılanmasına yönelik son operasyponlarda MİT'in hazırladığı raporların etkili olduğu ortaya çıktı. Söz konusu raporlardan birinin içinde yer alan isim ise Ankara'nın gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre Milli İstihbarat Teşkilatı MİT'in FETÖ'nün üst düzey yapılanması içinde yer alan kritik isimlerden biri, hem AK Parti'ye, hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oldukça yakın bir ismin damadı. 

YİNE DAMAT ŞOKU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Kavurmacı, TBMM eski Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter, ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın damadı Sinan Yıldırım hakkındaki iddialar tartışılırken yeni bir damat skandalı daha patladı. 

MİT'in terör örgütü FETÖ'ye yönelik hazırladığı istihbarat raporlarına giren yeni bir isim Ankara siyaset kulislerini hareketlendirdi. FETÖ ile mücadale ettiğini sık sık vurgulayan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok yakınlığı ile bilinen üst düzey bir AK Partili eski bakan ve parti yönticisinin damadının FETÖ'yle bağlantısı olduğuna dair ortaya MİT raporu ortalığı karıştırdı. 

MİT'in yürüttüğü bir soruşturma kapsamında üst düzey AK Partili'nin damadının isminin yer alması parti içindeki tartışmaları da hareketlendirdi.

Güvenlik ve yargı bürokrasi içinde çok etkili olan üst düzey AK Partili'nin MİT raporundan damadının ismini çıkarttırmak için seferber olduğu iddia ediliyor. MİT' raporunda yer alan ismin halen kayınpederinin koruması altında olduğu bildiriliyor. Kayınpederi'nin bakanlığı sırasında bakanlıklarda önemli görevler üstlenen ismin yargı önüne çıkıp çıkmayacağı ise henüz gizemini koruyor. 

Son Güncelleme: 19.05.2018 21:04
Anahtar Kelimeler:
FETÖcü Damat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.