Ak Parti eski milletvekili; Sokağa çıkmaya korkuyorum....

Yeni yılın ilk saatlerinde Taksim ve İstiklal Caddesi'nde ortaya çıkan görüntüler, AK Parti eski milletvekilini de korkuya düşürdü.. AK Partili Pelin Gündeş Bakır "Sokağa çıkmaya korkuyorum" mesajı attı..

03 Ocak 2019 Perşembe 07:14
Ak Parti eski milletvekili; Sokağa çıkmaya korkuyorum....







Ak Parti eski milletvekili; Sokağa çıkmaya korkuyorum....


5 milyondan fazla mülteci, sadece 3 milyonu Suriyeli'nin adeta istila ettiği Türkiye'de vatandaşların tepkisi giderek artıyor. Türkiye'ye uyum sağlamak yerine, vatandaşlara adeta kendi kültürlerini dayatan mültkeciler, İstanbul Aksaray, Fındıkzade, Fatih, Zeytinburnu gibi semtlerde kendi gettolarını oluştururken, önemli günlerde ellerinde bayraklarla, ülkelerindeki politik havayı yansıtması tepkilerin yükselmesine neden oluyor. 
Eski AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, yılbaşı gecesi aralarında Suriyelilerin de bulunduğu bir grubun Taksim Meydanı’nda eğlenmesine dair görüntülerle ilgili olarak “İstanbul’da artık sokağa çıkmaya korkuyorum” yorumunda bulundu.


Milletvekilliği döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ve İTÜ Rektörlüğü’ne adaylığı AK Parti'ye yakın Yeni Şafak gazetesi tarafından “İstanbul Teknik Üniversitesi’ne, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteklediği bir adayın gelmesini isteyen öğrenciler ve vatandaşlar Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır’a oy verebilir” ifadeleriyle haberleştirilen eski milletvekili, “Lütfen bu arkadaşlar derhal askere alınsın, PKK ile savaşmaya Suriye’ye gönderilsin” diye ekledi.

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Gündeş Bakır, şu ifadeleri kullandı:

“Dün gece Taksim’de Suriye bayrağı açıp halay çeken alkollü Suriye’lilerin videosunu büyük bir üzüntü ile izledim.Bir Türk kadını olarak doğup büyüdüğüm İstanbul’da artık sokağa çıkmaya korkuyorum. Lütfen bu arkadaşlar derhal askere alınsın, PKK ile savaşmaya Suriye’ye gönderilsin.”

Taksim'de Ne olmuştu?

Yılbaşı gecesi Taksim Meydanı’nda eğlenenler arasında her ülkeden olduğu gibi Suriye’den de katılımcılar vardı. Ellerinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyindeki operasyonları birlikte sürdürdüğü Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO) ait bayraklar bulunan bazı Suriyelilerin eğlenme görüntüleri, sosyal medyada birtakım ırkçı tepkilere yol açmıştı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.