AK Parti İzmir milletvekilleri her ay toplanacak

13 Aralık 2012 Perşembe 11:13
AK Parti İzmir milletvekilleri her ay toplanacak






İZMİR (CİHAN)- Her ay bir araya gelecek olan AK Partili vekiller, İzmir'i detaylı bir şekilde istişare edecek. İlk toplantıyı gerçekleştiren vekiller görev dağılımı yaptı.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu'nun ev sahipliğinde TBMM'de bir araya gelen İzmir milletvekilleri, kentin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişi yaptı. Toplantıya İzmirli bakanlar haricinde İlhan İşbilen, Rifat Sait, İlknur Denizli, Nesrin Ulema ve Aydın Şengül katıldı. Rahatsızlıkları sebebiyle Ali Aşlık ve Erdal Kalkan toplantıya gelemedi. İlk toplantıda görev dağılımı yapan vekiller, uzmanlık alanlarına göre farklı konularda görev yapacak. Birlik ve beraberlik içinde oldukları mesajını veren AK Partili vekiller, birlikte hareket ederek İzmir'e daha iyi bir hizmet verme gayretinde olacaklarını belirtti. AK Parti İzmir milletvekilleri her ay en az bir kere toplanacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.