AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi istifa etti

15 Aralık 2012 Cumartesi 17:18
AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi istifa etti






YOZGAT (CİHAN)- AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen ve yönetimi istifa etti.

Mustafa Türkmen, AK Parti İl binasında düzenlediği basın açıklamasında 7 yıldır yürüttüğü Merkez İlçe Başkanlık görevinden ayrıldığını söyledi. Türkmen, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı görevini 7 yıldır onurla sürdürdüm. Gördüğüm lüzum üzerine görevimi bugün itibariyle bırakıyorum. Bu süre zarfında sürekli yanımda olan çok değerli yönetim kurulu üyelerime ve benden desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarıma vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra her konuda teşkilatımın yanında olacağım. Sayın Başbakanımızın gücüne güç katma adına teşkilatımızın hangi kademesinde olursa olsun bir nefer olarak hizmetten kaçmayacağımı AK Parti'lilik ruhuna eskiden daha çok sahip çıkacağımı belirtmek isterim. dedi.
Gazetecilerin istifa sebebini sorması üzerine Türkmen, Görevimizi iyi yapamadığımızdan dolayı istifa ediyoruz. diye konuştu.

Mustafa Türkmen, bir soru üzerine Yozgat'ta bazı vatandaşların haberi olmadan AK Parti´ye üye yapılmasıyla ilgili konunun AK Parti Genel Merkezi tarafından araştırıldığını da ifade etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.